• A  A  A  A  

Genieten van lokaal en lekker bij GroeiTuin013 tijdens ZomerSmaak

GroeiTuin013, onderdeel van Stichting Het Werkt, organiseert deze zomer weer een smaakvolle zomerse lokale streek proeverij/-markt, genaamd ‘ZomerSmaak’. Op donderdag 24 augustus kunnen liefhebbers van 17.00u tot 21.00u op onze locatie aan de Reeshofdijk in Stadsbos013 lekker en lokaal voedsel kopen bij zo’n 20 kramen van streekboeren/-producenten uit de buurt én aanschuiven aan tafels om op ons sfeervolle marktplein de verse aankopen te nuttigen. Proeven en smullen van o.a. ambachtelijke wijn, bier, brood, pizza, biologische groenten, ijs, koek, vlees, plukfruit, heerlijke (vegetarische) maaltijden of hapjes en verse soep.

Naast gezond en lekker eten kunt u ook genieten van sfeervolle akoestische muziek in de groene huiskamer van Tilburg. Deze ZomerSmaakeditie speelt gitarist en singer-songwriter Nick Pilmeyer.

Tijdens ZomerSmaak geven onze vrijwilligers op diverse tijdstippen rondleidingen op de tuin. Op de avond zelf kunt u zich daarvoor aanmelden. En onder de deskundige begeleiding van Ellen van Geel van Goed in Gezondheid kunt u tijdens ZomerSmaak een kruidenwandeling maken op de tuin. Er zal een groene wereld voor u open gaan!  Voor de kruidenwandeling dient u zich aan te melden.

Kijk hier voor meer informatie over rondleidingen, kruidenwandelingen en deelnemers ZomerSmaak.