• A  A  A  A  

Klachtenregelement

Natuurlijk doen wij er alles aan om te zorgen dat je als cliënt, naaste familie of verwijzer dik tevreden over ons bent. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we scholen actief bij. Toch kan het wel eens zo zijn, dat het allemaal niet loopt zoals je had verwacht. Of je bent het echt niet eens met een beslissing.

Het is belangrijk om dan in eerste instantie bij je (traject)begeleider aan de bel te trekken. Geef aan wat je dwars zit en wat je nodig hebt.  We denken graag met je mee om samen tot een goede oplossing te komen.

Komen jullie er dan alsnog niet aan uit? Of voel je je niet juist bejegend? Help ons dan om onze zorg te verbeteren via de klachtenprocedure. Dit is het bijbehorende klachtenformulier. Die kun je ingevuld opsturen naar; klachtenfunctionaris@hetwerkt.eu

Mocht de klacht niet naar tevredenheid van de klager zijn afgehandeld, dan bestaat er de mogelijkheid om de klacht neer te leggen bij een derde partij.

Dit kan bijvoorbeeld de opdrachtgever of financier van het zorgtraject zijn zoals het UWV, de gemeente, het zorgkantoor etc. Ook mag te allen tijde de klacht direct ingediend worden bij het Klachtenportaal Zorg als externe onafhankelijke klachtencommissie.